Monday 24 September in Paradiso 

Zaal open 19:30Aanvang 20:00

“I’m color, I’m black and white, I’m Everything. I’m Not.Your.Regular.Boy.”

Not.Your.Regular.Boy. is Ferry de Ruiter uit Amsterdam. Hij breekt met alle labels die mensen op muziek én op andere mensen plakken. Van kinds af aan leerde Ferry’s vader hem vele instrumenten bespelen en beïnvloedde hem met de muziek die er in die thuis geluisterd werd: van sixties tot nineties, van The Beatles tot Blondie en van Culture Club tot Queen. Toen de Ruiter een volwaardig muzikant werd, besloot hij als eerste deelnemer ooit als volledige dragqueen aan The Voice of Holland mee te doen. Hiervoor won hij de Dutch Rainbow Award voor Beste Mediamoment.

Nu is Not.Your.Regular.Boy. helemaal klaar om nieuwe muziek de wereld in te slingeren. Samen met producersduo Voice Calling Radio (Sweetwood, Rembrandtpark) nam hij verschillende nummers op, waarvan ‘Crazyland’ de eerste single is. Verwacht een mix van Muse, MGMT, White Lies, Empire Of The Sun en Passion Pit. Maar dan anders. Want het blijft Not.Your.Regular.Boy.